DW DOMEL - HURTOWNIA DRZWI I BRAM
>POLITYKA PRYWATNOŚCI

Szanowni Państwo,


Od dnia 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, określane jako „RODO” (ang.GDPR) lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”. Ma to na celu zapewnienie ochrony danych osobowych osób fizycznych.

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)

1. Administrator danych osobowych

Jako DW DOMEL Elżbieta Zabielska w świetle przepisów jesteśmy administratorem Państwa danych osobowych. To oznacza, że odpowiadamy za ich wykorzystanie w sposób bezpieczny, zgodny z umową oraz obowiązującymi przepisami.

2. Inspektor ochrony danych oraz jego dane kontaktowe:

Wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych osobowych. Jest to osoba, z którą można się kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z tym przetwarzaniem. Jeżeli chcesz skontaktować się z Inspektorem ochrony danych skorzystaj z danych kontaktowych wskazanych poniżej:

Adres korespondencyjny: DW DOMEL, IODO, ul. Meblowa 35, 18-400 Łomża
E-mail: iodo@dwdomel.pl

3. Komu możemy przekazać dane?

Zgodnie z obowiązującym prawem, Państwa dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom, producentom, dostawcom oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa, np. sądy lub organy ścigania, ale tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną. Dane nie będą przekazywane do osób trzecich i organizacjom międzynarodowym.

4. Do czego jest nam potrzebne przetwarzanie danych?

Przetwarzamy Państwa dane osobowe dla potrzeb zrealizowania Umowy Handlowej lub do podjęcia niezbędnych działań przed zawarciem Umowy (takich jak zrealizowanie pomiaru / wyceny itp.). Ze względu na przepisy fiskalne, Państwa dane umieszczone na dokumentach zakupu/sprzedaży będą przechowywane przez okres minimum 5 lat od dnia zrealizowania Umowy. W pozostałych przypadkach, Państwa dane będą przechowywane do momentu cofnięcia przez Państwa zgody na ich przechowywanie.

W przypadku wyrażenia przez Państwa na to zgody, Państwa dane osobowe przetwarzane są również w celach marketingowych, tj. przesyłanie naszych ofert, promocji, informacji handlowych dotyczących zmian cen, parametrów technicznych dystrybuowanych przez nas produktów.

5. Każda osoba, której dane znajdują się w naszej bazie ma prawo do:

- żądania dostępu do danych które jej dotyczą, a także do informacji takich jak cel przetwarzania, o odbiorcach lub kategoriach odbiorców, którym dane osobowe zostały lub zostaną ujawnione,

- sprostowania lub poprawienia, oraz uzupełnienia niekompletnych danych,

- usunięcia swoich danych osobowych, w chwili gdy nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane,

- przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora w powszechnie używanym formacie danych osobowych na potrzeby własne lub innego administratora danych,

- wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych

6. Bezpieczeństwo danych osobowych

Informujemy, że DW DOMEL Elżbieta Zabielska przetwarza Państwa dane osobowe głównie w postaci imienia, nazwiska, adresu, adresu e-mail oraz kontaktowego numeru telefonu. Ze względu na indywidualny charakter zamówień, celem realizacji umowy zbieramy również dane takie jak: numer PESEL, numer dowodu osobistego, wielkość powierzchni mieszkalnej.

Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia komunikacji biznesowej, w tym także do celów marketingowych i w celu realizacji Państwa zamówień biznesowych.

Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu cofnięcia przez Państwa zgody na ich przetwarzanie. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na dalsze przetwarzanie danych, prosimy o przesłanie takiej informacji.

W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszamy Państwa do kontaktu.
Mają Państwo prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa.

Najpopularniejsze wpisy


Data dodania wpisu w poradniku eksperta

09 października 2017

Wybór klamki do drzwi wejściowych

Data dodania wpisu w poradniku eksperta

08 września 2017

Jaka powinna być kolejność prac remontowych?

Data dodania wpisu w poradniku eksperta

27 lipca 2017

Jakie są typowe wymiary drzwi wewnętrznych?

Data dodania wpisu w poradniku eksperta

03 lipca 2017

Pełna kontrola i sterowanie z dowolnego miejsca

Data dodania wpisu w poradniku eksperta

28 czerwca 2017

Systemy balkonowe ST, PSK, HS

Wyprzedaz magazynowa

Informacje

O firmie

Zainspiruj się

Nasze realizacje

Oferta

Porady eksperta

Promocje DW DOMEL

Pliki do pobrania

Polityka prywatności

Kontakt



Sprzedaż detaliczna

Kontakt telefoniczny

Centrum Obsługi Klienta

86 / 215 59 85

Poniedziałek-piątek, godz. 8:00-16:00. Koszt jak za połączenie lokalne.

kom: 602 368 855

fax: 86 215 59 88

Kontakt mailowy

E-mail

zamowienia@dwdomel.pl

hurtownia@dwdomel.pl

DW DOMEL Elżbieta Zabielska, NIP: 718-120-01-88, Siedziba: 18-400 Łomża, ul. Meblowa 35

DW DOMEL Copyright © 2017 DW DOMEL. Wszystkie prawa zastrzeżone. Ta strona wykorzystuje pliki cookies.